Frederiksberg Alle 53, 5., 1820 Frederiksberg C

PÅ TOPPEN AF FREDERIKSBERG ALLE MED UDSØGT RO, INGEN OVERBOER ELLER INDKIG FRA GENBOER - ATMOSFÆREFYLDT 5 VÆRELSES MED STORT KØKKEN ALRUM

Enestående beliggenhed på hjørnet af Frederiksberg Alle og Kochsvej, her emmer der af hyggelig stemning med den årlige høstfest, teater, hyggelige cafeér og gastronomiske oplevelser rundt om hjørnet. Ejendommen ligger i hjertet af Frederiksberg C i kort gå af stand til Metroen på Frederiksberg Alle, grønne omgivelser ved Frederiksberg Have, den attraktive Ny Hollænderskole, gode daginstitutioner, og det lækre indkøbsstrøg på Gammel Kongevej med mange specialbutikker.

Ejendommen fremstår som en af Frederiksbergs Alles smukkeste ejendommen, med det karakteristiske grønne tegltag, rødstens facade og et særdeles præsentabel og smukt indgangs- og opgangsparti. Til ejendommen er dejlig nyrenoveret gårdhave, med plads cykelparkering, legende børn og de voksne kan nyde sommerens varme timer. Fra lejligheden er der let adgang til loftrum til opbevaring.

Hyggelig atmosfærefyldt lejlighed på toppen af Frederiksberg Alle med masser af lys og skøn udsigt over byens tage. Lejligheden er dejlig ugenert uden trinstøj fra overboer og indkig fra genboer. Lejligheden er særdeles velindrettet med pragtfuld stort kombineret spisestue og flot køkken-alrum fra HTH, med dobbelte fløjdøre til hyggelig opholdsstue. Stort forældre soveværelse, fordelingsgang med 2 gode børneværelser i god størrelse samt pænt og velholdt badeværelse med indbygget vaskemaskine. Lejligheden fremstår i god indflytningsklar stand med flotte plankegulve og fritliggende bjælker.

En virkelig god lejlighed med den helt rigtig beliggenhed.

Velkommen til Frederiksberg Alle 53, 5.th.