" />
Kronprinsensvej 3, 2000 Frederiksberg

Attraktiv beliggenhed i Kongens Kvarter - En arkitektonisk perle - total renoveret i 2015 med mange smukke detaljer

Villaen er beliggende i det attraktive Kongens Kvarter på Frederiksberg. Her er en udsøgt ro med plads til leg på de flotte frodige alléer, og naboskabet er venligt. Kongekvarteret grænser helt op til Frederiksberg Have, som er et besøg værd på alle årstider, og indenfor kort afstand er indkøbsmuligheder, ZOO, Metro og den grønne cykelsti, der kan benyttes mod Frederiksberg Centret eller til København. Parkering er aldrig et problem i Kongens Kvarter - heller ikke for familierne med flere biler.

Ejendommen er intet mindre end en arkitektonisk perle, hvor man har kælet for byggekvaliteten og de smukke detaljer i ombygningen. Ejendommen blev transformeret i 2015 af arkitekterne Frank Maali og Gemma Lalanda til en arkitektonisk perle, hvor huset blev total renoveret med mange spændende og utraditionelle løsninger. Ejendommen emmer af god stemning og er ombygget med en tanke på funktionalisme med de rene linjer og gode lysforhold.

Ejendommen er en særdeles velfungerende og rummelig familievilla, hvor man har udnyttet huset fuld ud med en åbenhed imellem huset 4 etager. Ejendommen er anslået 400 etagemeter inkl. kælder, spidsloft, garage og udestue. Såfremt man ønsker køkken i stueetagen, er det nem at ændre, da man har ført installationer op til stueetagen.

Til ejendommen er skøn lukket og solrig have, der er særdeles velanlagt med hyggelige blomsterbede og en vidunderlig stor sydvendt terrasse med direkte udgang fra stuerne. Der er endvidere et praktisk værksked og skure til opbevaring, plads til bilen i forhaven og et sjovt og arkitektonisk klatrestativ til børnene.

En absolut unik bolig som skal opleves ved selvsyn!

Velkommen til Kronprinsensvej 3.

Boligvideo præsenteret af Dit og Mit Frederiksberg