" />
Kochsvej 6, 4. th., 1812 Frederiksberg C

ENESTÅENDE BELIGGENHED MED STOR VESTVENDT ALTAN MED EVENTYRLIG UDSIGT TIL VILLAKVARTERET, FREDERIKSBERG HAVE OG ZOOLOGISK HAVE

Lejligheden ligger på en af Frederiksbergs absolut bedste beliggenheder på en ensrettet sidegade til Frederiksberg Allé, hvor trafikstøj synes langt væk! Kochsvej ligger i gå-afstand til både Søndermarken og Frederiksberg Have, kulturlivet på Frederiksberg, de skønne delikatesseforretninger og restauranter på Frederiksberg Allé amt Værnedamsvej. En unik kombination af central beliggenhed og udsøgt ro i både lejligheden og på altanen.

Lejligheden er beliggende i en smuk rødstensejendom fra 1905 med præsentabel ind- og opgangsparti. Til ejendommen hører et hyggelig aflukket solrigt gårdmiljø, ligesom der er brugsret til både cykelkælder, loftrum og kælderrum.

Klassisk højloftet herskabslejlighed med mange bevarede originale detaljer - bl.a. smukke stuklofter, høje paneler i spisestuen, originale plankegulve og fyldningsdøre. Køber skal dog påregne en total istandsættelse. Lejligheden er særdeles velindrettet med 2 gode altaner - en mod øst og en mod vest med en pragtfuld udsigt over villakvarteret ved Asgårdsvej og Frederiksberg Have og Zoologiske Have i baggrunden. Der er gode muligheder for at indrette lejligheden med 3 eller 4 soveværelser, 2 badeværelser eller evt. flytte køkkenet til andre rum. Lejligheden ligger øverst oppe uden overboer.

Dette giver en helt særlig mulighed for at skabe din drømmebolig med Frederiksbergs bedste udsigt.

Velkommen til Kochsvej 6, 4.th.