" />
Smallegade 42, 2. th., 2000 Frederiksberg

IMPONERENDE LUKSURIØS HERSKABSLEJLIGHED MED 2 BADEVÆRELSER OG KOMMENDE ALTAN

Imponerende gennemrenoveret herskabslejlighed - ja, nærmest genfødt - og der er skabt en helt igennem vellykket kombination af det gamle, herskabelige og det moderne og funktionelle. Vægge er fjernet, der er skabt 2 lækre badeværelser, planløsningen er vendt, og hjertet i lejligheden er i dag det store køkken/alrum, som hænger perfekt sammen med de smukke stuer. Man bliver forblændet af den kompromisløse istandsættelse, der er gennemsyret af kvalitet. Det lækre køkken/alrum er selvfølgelig fra Handcrafted Interior med Quooker og alt i hårde hvidevarer. De overdådige badeværelser er med smukke klinker, indbyggede skabe og naturligvis armaturer fra Vola. Overalt i lejligheden er der lækre parketgulve, som giver fornemmelsen af en gennemført perfektionisme, som fortsætter som den røde tråd igennem hele lejligheden. Planløsningen er gennemtænkt, idet man har tilført et ekstra badeværelse og placeret køkkenet centralt i lejligheden. Lejligheden får endvidere tilført en kommende altan ud fra det nuværende soveværelser. Altanen er betalt af sælger.

Særdeles attraktiv beliggenhed på hjørnet af Smallegade og den hyggelige Solvej, der er lukket for gennemkørsel. Lejligheden ligger i gå-afstand til hele Frederiksbergs kulturelle liv, stemning og miljø, Frederiksberg Have med smukke naturrige omgivelser, hyggelige cafeer og restauranter som Sokkelund og Cafe Svejk, Frederiksberg Centret med gode handelsmuligheder, biografen og Metroen ved Falkoner Allé og Nordre Fasanvej.

Yderst veldrevet og velfungerende ejendom fra 1902 med nyt tag fra 1999, og smuk renoveret indgangs- og opgangsparti, hyggelig lukket børnevenlig gårdhave med plads til både børn og voksne, cykelkælder og brugsret til rummelig loftrum.

Velkommen til Smallegade 42, 2.th.