" />
Sprogøvej 23, 3. th., 2000 Frederiksberg

FREDERIKS HAVE - PRAGTFULD BELIGGENHED MED UDSIGT TIL GRØNNE OMRÅDER VED CBS - STOR SYDVENDT TERRASSE, ELEVATOR OG PARKERINGSKÆLDER

Frederiks Have er en særdeles velfungerende og stabil ejerforening, der i 2018 afsluttede et stort renoveringsprojekt, der bringer Frederiks Have up to date med hensyn til bruger komfort og design. Til ejendommen er der elevator, fri adgang til parkeringskælder, mulighed for leje af selskabslokaler, swimmingpool, tennisbaner samt grønne arealer med plads til udfoldelse for voksne og legene børn. Til lejligheden er der endvidere brugsret til kælderrum. Se evt. ejerforeningens hjemmeside www.frederikshave.net.

Særdeles attraktiv central beliggenhed, i gå afstand til hyggelig cafeer og spisesteder, biografen ved Frederiksberg centret, let adgang til metro og busforbindelser og grønne områder ved Frederiksberg Have. Gode indkøbs muligheder i det nærliggende Frederiksberg Center samt de mange specialbutikker i nærliggende gader.

Pragtfuld moderne lejlighed med stor syd-/vestvendt terrasse med udsigt ud til de grønne områder ved CBS. Lejligheden er særdeles velindrettet med rumlig entre med indbygget garderobe, stor kombineret ophold-/spisestue i åben forbindelse med flot velholdt køkken i hvide elementer. Fra stuen er der udgang til en stor solrig og ugenert sydvendt altan med masser af sol. To gode værelser med indbygget skab samt pænt badeværelse med vaskemaskine. Lejligheden fremstår i pæn velholdt stand med flotte parketgulve.

Velkommen til Sprogøvej 23, 3.th.