" />
Drosselvej 57D, st. mf., 2000 Frederiksberg

DRØMMELEJLIGHED TIL HAVEELSKER - SMUK HERSKABELIG LEJLIGHED MED DIREKTE ADGANG TIL SYD-/VESTVENDT HAVE MED EGEN BRUGSRET

Ejendommen er beliggende i det attraktive dejlige Fuglebakkekvarter, hvor børnene leger på de hyggelige veje, og byens larm synes langt væk. Kvarteret er præget af de karakteristiske rækkehuse, store villaer og grønne rekreative områder med legefaciliteter. Skolen i kvarteret hedder Duevejens Skole og er meget populær og lokal. Det skal bemærkes, at børnene ikke skal over nogen store veje, for at komme i skole. Ejendommen ligger centralt på Frederiksberg, i gå afstand til hyggelige caféer, velassorterede supermarkeder, samt offentlige transportmidler som Metro, bus og tog.

Lejligheden er beliggende i det gamle børnehospital som i 2006 blev total ombygget til 35 eksklusive luksus lejligheder med komfort i højsæde. Ejendommen er særdeles velholdt med en velfungerende ejerforening. Til ejendommen er der privat parkering - først til mølle princippet, dørtelefon, elevator, brugsret til pulterrum, et hyggeligt aflukket gårdmiljø med borde og bænke samt to solhaver til ejendommens beboer, henholdsvis østvendt og vestvendt.
.

Smuk herskabelig lejlighed på 117 m2 med mange smukke detaljer og direkte adgang til syd-/vestvendt have med egen brugsret. Haven er særdeles velanlagt med hyggelig beplantning, græs og solrig terrasse. Lejligheden har en enestående indretning, med den smukke ovale opholdsstue i åben forbindelse med dejligt lyst køkken i hvide elementer. Stuen er særdeles lys og venlig, da de fire dobbeltdøre til haven giver et dejligt lys og god udsigt til haven. Lejligheden byder endvidere på entre med indbygget skab, 2 gode soveværelser med udgang til have samt pænt badeværelse med indbygget vaskemaskine og gulvvarme.

En lejlighed ud over det sædvanlige !

Velkommen til Drosselvej 57D, st.mf.