Poul Møllers Vej 3, 2000 Frederiksberg

ENESTÅENDE VILLA I ENHVER HENSEENDE OG NABO TIL FREDERIKSBERG HAVE!

Det er uhyre sjældent, at villaerne på denne smukke lukkede villavej kommer til salg. Poul Møllers Vej er opkaldt efter forfatteren Poul Martin Møller og villavejens få huse er opført i midten af 1870'erne og hører til nogle af de ældste villaer på Frederiksberg. Villavejen er lukket og ligger direkte op mod Frederiksberg Have med sit eventyrlige engelske haveanlæg og de romantiske kanaler. Her er en eventyrlig ro - kun afbrudt af rådhustårnets smukke klokkespil og fuglenes kvidren. Til trods for den rolige beliggenhed er vi i hjertet af Frederiksberg og i gå-afstand til kulturelle oplevelser, Frederiksberg Biograf, det lækre indkøbsstrøg på Gammel Kongevej med diverse delikatesseforretninger og gastronomiske oplevelser, som Frederiksberg også byder på.

Ejendommen er opført i 1874 og fremstår arkitektonisk korrekt og velbevaret, som det var arkitektens tanke, at ejendommen skulle se ud. Ejendommen blev gennemgående renoveret i 2008 med bl.a. nyt naturskifer på taget, hulmursisolering, de originale vinduer blev renoveret, alle vægge blev fuldspartlet, nyt el - på nær kælder - samt nyt vvs i hele huset med udskiftning af radiatorerne.

Sælger har renoveret ejendommen med respekt for den herskabelige stil og de originale detaljer. Her er en enestående herskabelig stemning med smukke stuer en suite med markante stuklofter og fyldningsdøre, originale plankegulve, imponerende fløjdør i ekstra højde og et pragtfuldt lysindfald igennem de mange smukke vinduespartier. Sælger har udnyttet 2. salen til et dejligt lyst atelier, som dog ikke er godkendt til beboelse, og som kommer ud over de oplyste kvadratmeter. Samlet er der 335 kvm. i huset fordelt på 196 kvm beboelse, 102 kvm. kælder samt atelier på 2 sal på 37 kvm. Ejendommen er omkranset af den hyggelige og velanlagte have, hvor solen står flot ned, og hvor det i den grad er muligt at have et privatliv. Den dejlige have har flere gamle frugttræer, som det tager mange år at få, og en vidunderlig terrasse, hvor sommerens lange dage og aftener kan nydes i fulde drag.

Dette er en perle af en ejendom, og man kan roligt sige, at villaerne på denne vej sjældent kommer til salg.

Velkommen til Poul Møllers Vej 3.