Frederiksvej 3, st., 2000 Frederiksberg

Enestående højloftet herskabslejlighed på 195 m2 med 2 badeværelser og stor sydvendt terrasse med direkte adgang til skøn have

Lejligheden er beliggende på stille lukket vej med nabo til Frederiksberg Have og Solbjerg kirkegård. Frederiksvej grænser helt op til Frederiksberg Have, som er et besøg værd på alle årstider, og indenfor kort afstand er indkøbsmuligheder, ZOO, Metro og den grønne cykelsti, der kan benyttes mod Frederiksberg Centret eller til København.

Smuk herskabslejlighed på 195 m2 med stor sydvendt terrasse med direkte adgang til skøn fælles have. Allerede ved indgangen til lejligheden, fornemmer man lejlighedens herskabelige stil med den brede møblerbare entre og fordelingsgang til lejligheden øvrige rum. Lejligheden er særdeles velindrettet med pænt spisekøkken fra Svane, beliggende centralt i lejligheden, 3 elegante stuer med dobbelte fløjdøre, brændeovn og udgang til den pragtfulde sydvendte terrasse med direkte adgang til haven. Haven og terrassen ligger direkte op til Solbjerg kirkegård, så der hersker en dejlig ro og ingen indkig fra genboer. Lejligheden har endvidere flot børne- / gæstebadeværelse, børne afdeling med 2 store værelse samt forældre afdeling med direkte adgang til nyt badeværelse fra 2018 med vaskesøjle, gulvvarme og Vola amartur. Lejligheden fremstår i virkelig god stand med brede Dinesen Douglas plankegulve, spartlede vægge med glasfilt og elegante detaljeret stuklofter.

Ejerforeningen består af 4 lejligheder, hvor man løbende har vedligeholdt ejendommen med bl.a. udskiftning af tagpappet for 5-10 år siden, malet vinduerne udvendigt i stueetagen i 2019, renovering af facade op til gesimsen på have siden og pudset kældervæggene i 2021. Nyt plankeværk imod øst og renovering af fjernvarmeanlægget i 2022. Til lejligheden er der endvidere brugsret til 2 kælderrum.

Velkommen til Frederiksvej 3. st