Fuglebakkevej 79, 2000 Frederiksberg

ARKITEKTONISK SMUK VILLA MED PRAGTFULD LUKKET SYDVENDT HAVE

Ejendommen er beliggende i det dejlige Fuglebakkekvarter, hvor børnene leger på vejene og byens larm og puls synes langt væk. Kvarteret er præget af store grønne områder, gamle træer på de grønne alléer og store gamle charmerende villaer fra århundredeskiftet. Skolen i kvarteret hedder Duevejens skole og er meget populær og lokal. Det skal bemærkes, at børnene ikke skal over nogen store veje for at komme i skole.

Arkitektonisk smuk murermestervilla fra 1910 i røde sten med hyggelige småsprossede vinduer og rødt tegltag. Ejendommen er i alt 290 m2 og særdeles velindrettet med præsentabel hall med svungen trappe til 1.sal, elegant spisestue, stor vinkel opholdsstue med udgang til sydvendt terrasse samt ældre køkken. 1 sal. med fordelingsgang til 4 gode soveværelser, separat toilet samt ældre badeværelse med bruseniche og badekar. God højloftet underetage med mulighed for 2 gode teenager værelser eller au pair værelse alt efter behov ( dog ikke godkendt beboelse), vinkælder, værksted, vaskerum, toilet mv.
Villaen skal istandsættes indvendigt men rummer et fantastisk potentiale med mange smukke originale detaljer og en rigtig god planløsning.

Pragtfuld solrig lukket og ugenert have med smukke gamle træer, blomsterbede og buske. Villaen ligger tilbagetrukket fra vejen, så man opnår den bedst mulig udnyttelse af haven. Der er endvidere muret garage 19 m2 samt udhus.

Velkommen til Fuglebakkevej 79