Carl Bernhards Vej 13A, 4. th., 1817 Frederiksberg C

ATTRAKTIV STILLE BELIGGENHED VED FREDERIKSBERG ALLE - FLOT VELDISPONERET LEJLIGHED MED STOR SYDVENDT ALTAN - ØVERST OPPE UDEN OVERBOER

Ejendommen er beliggende på en stille vej tæt ved Frederiksberg Allé, hvor roen er overraskende og byens liv synes langt væk. Alligevel er man lige rundt om hjørnet fra det charmerende by-liv, som Frederiksberg C byder på - lige fra lækre delikatesseforretninger, Værnedamsvej med restauranter og cafeer, samt indkøbsstrøget på Gammel Kongevej. Metroen på Frederiksberg Allé ligger 2 minutters gå-gang fra ejendommen og Frederiksberg Have med skønne grønne omgivelser ligger for enden af Frederiksberg Allé.

Velholdt ejendom fra det 19 århundrede med karakteristiske tårne som giver ejendommen en smuk herskabelig stil. Ejendommen har netop gennemført en renovering at facaden og udskiftet vinduerne til energi rigtige termoruder, så ejendommen fremstår i rigtig god stand. Sælger indfrier fælleslån til renoveringsprojektet. Ejerforeningen er bestående af 2 ejendomme på hver side af vejen, så ejerforeningen har to dejlige grønne aflukket gårdhaver med mulighed for, at de voksne kan sidde og få en snak med naboerne og børnene kan lege frit. Der er endvidere cykelkælder og overdækket skur med plads til cykler og barnevogne. Lejligheden har brugsret til loftrum.

Særdeles veldisponeret lejlighed i god velholdt stand, med flot Kvik køkken fra 2015 i hvide elementer. Køkkenet ligger i åben forbindelse med stor kombineret opholds-/spisestue med udgang til pragtfuld stor sydvendt altan. Altanen ligger dejlig ugeneret uden indkig fra naboen og med god fri udsigt. Pænt badeværelse med indbygget vaskesøjle samt 2 soveværelser.

Velkommen til Carl Bernhards Vej 13B, 4.th.