Gammel Kongevej 146, 3. tv., 1850 Frederiksberg C

SMUK LYS HERSKABSLEJLIGHED MED NYE STOR ALTAN OG PLADS TIL DEN STORE FAMILIE

Lejligheden ligger med central beliggenhed på Gammel Kongevej tæt ved shopping- og restauranter, specialforretningerne på Værnedamsvej og Frederiksberg Centret, Metroen ved Frederiksberg Allé, de skønne grønne arealer i Frederiksberg Have og Søndermarken, samt kun 10 min. på cykel til Rådhuspladsen. På trods af den centrale beliggenhed er der en udsøgt ro i lejligheden og på altanen.

Ejendommen fremstår flot og velholdt fra 1884 med flotte dekorative indgangspartier og opgange. Foreningen råder over et hyggeligt gårdareal med fælles møbler og plads til leg, samt et parkeringsareal(venteliste). Lejligheden har brugsret til depotrum i kælderen.

Lejligheden har en ualmindelig god planløsning med hele 5 soveværelser foruden de 2 flotte stuer en suite. Her er plads til den store familie eller køberen med brug for hjemmekontor og/eller plads til gæster. Lejligheden har et fænomenalt lysindfald i kva af lejlighedens placering på 3. sal samt de store sydvendte vinduespartier. Her er højt til loftet og en sjældent set rummelighed igennem hele lejligheden. Endvidere er der praktisk spisekøkken med viktualierum, stort badeværelse med vindue og nyligt opsat altan mod gården. Lejlighedens planløsning giver flere indretningsmuligheder for blandt andet køkken/alrum eller ekstra badeværelse.

En skøn herskabslejlighed i hjertet af indre Frederiksberg