Carit Etlars Vej 10, st. th., 1814 Frederiksberg C

IMPONERENDE ISTANDSAT HERSKABSLEJLIGHED PÅ 149 M2 INKL. UNDERETAGE - STILLE SIDEVEJ TIL FREDERIKSBERG ALLÉ MED SOLRIG VESTVENDT ALTAN

Ejendommen er beliggende på en stille sidevej til Frederiksberg Allé, hvor roen er overraskende og byens liv synes langt væk. Alligevel er man lige rundt om hjørnet fra det charmerende byliv, som Frederiksberg C byder på - lige fra lækre delikatesseforretninger, Værnedamsvej med restauranter og cafeer samt indkøbsstrøget på Gammel Kongevej. Den nye Metro Ring ved Frederiksberg Allé ligger 2 minutters gå-gang fra ejendommen, hvortil hele København kan nås indenfor 20 min. På trods af den centrale beliggenhed er der en udsøgt ro i lejligheden og på altanen.
Ejendommen fremstår flot og præsentabel fra 1897 med en sund og velfungerende ejerforening. Ejendommen råder over en hyggelig, aflukket gårdhave med fælles borde/bænke. Lejligheden har desuden brugsret til fælles kælderrum samt loftrum og fælles tørreloft.
Lejligheden blev istandsat i 2020 med en sjælden flot rød tråd igennem hele boligen. Lejligheden har alle de klassiske herskabelige træk med flotte detaljerede stuklofter, lækre nye massive gulve i sildebensparket, radiatorskjulere samt fyldningsdøre. Det flotte køkken fra Kvik ligger i åben forbindelse med en elegant spisestue og direkte udgang til skøn vestvendt og solrig altan. God opholdsstue med trappe til højloftet og virkelig god underetage på 32 m2 med vandbåren gulvvarme. Ikke godkendt til beboelse men særdeles anvendelig. Lækkert stort og velindrettet badeværelse med separat bruseniche med Unidrain, gulvvarme og vindue, og der er endvidere et flot og praktisk gæstetoilet i samme stil. Hertil kommer rummelig entre med indbyggede skabe, forældresoveværelse, samt børneværelse med indbygget alkove, skabsløsning og skrivebord med plads til opbevaring. Ved renoveringen i 2020 blev der lavet delvis ny el og vvs af autoriserede håndværkere. Lejligheden fremstår kort sagt lækker og indflytningsklar!

Lejligheden ligger som en meget høj stuelejlighed - imellem stuen og 1. sal.. Man er derfor dejlig ugeneret fra indkig, men har fordelen ved at være i tæt forbindelse med den lukkede solrige have, som børn og voksne let kan tilgå og opholde sig i.

Velkommen til Carit Etlars Vej 10, mezz.th.