Frederiksberg Alle 41, 2. 201., 1820 Frederiksberg C

NY OG LÆKKER LEJLIGHED FRA 2020 PÅ EN AF FREDERIKSBERGS BEDSTE BELIGGNHEDER

Vi er på en af Frederiksbergs absolut bedste beliggenheder. Lejligheden ligger i hjertet af Frederiksberg C. Indenfor kort afstand har man bl.a. det naturskønne Frederiksberg Have, det lækre indkøbsstrøg på Gammel Kongevej, Metroen og kulturlivet på Frederiksberg Allé, flere hyggelige caféer og gastronomiske oplevelser samt den pulserende Værnedamsvej med vinbarer og lækre specialforretninger.

Smuk moderne ejendom fra 2020 tegnet at de prisvindende arkitekter COBE. Ejendommen er tilpasset Frederiksbergs Allés historiske ejendomme på den karakteristiske, parisiske lindetræs allé. De 30 ejerlejligheder forbindes med egne altaner, terrasser eller taghaver. Boligerne ligger samlet omkring et hævet gårdrum / grøn indvendig oase på 2 etage, hvor der er plantet buske og træer, og som denne lejlighed har direkte udgang til. Til ejendommen er endvidere stor rummelig elevator.

Ny og lækker lejlighed fra 2020 opført i lækre tidssvarende materialer med varme i gulvene i hele lejligheden. Lejligheden er i 2 plan og opført som et byhus, hvor der er direkte indgang og udgang fra den indvendige oase på 2 etage. Lejligheden er særdeles velindrettet med dejligt stort køkken alrum i hvide elementer, fordelingsgang med trappe til 2 etage, indbygget pulterrum i lejligheden, samt lækkert badeværelse i god størrelse med indbygget vaskemaskine. På 2 etage er der rumligt soveværelse samt opholdsstue med udgang til sydvendt altan. Såfremt man ønsker et ekstra værelse, kan der evt. etableres et ekstra værelse i stuen.

Velkommen til Frederiksberg Allé 41