Frederiksberg Alle 51, st. tv., 1820 Frederiksberg C

HYGGELIG ATMOSFÆREFYLDT HERSKABSLEJLIGHED MED DEJLIG SYDVENDT ALTAN OG 2 TOILETTER.

Vi er på en af Frederiksbergs absolut bedste beliggenheder, på hjørnet af Kochsvej og Frederiksberg Alle. Lejligheden ligger i hjertet af Frederiksberg C. Indenfor kort afstand har man bl.a. det naturskønne Frederiksberg Have, det lækre indkøbsstrøg på Gammel Kongevej, Metroen og kulturlivet på Frederiksberg Allé, flere hyggelige caféer og gastronomiske oplevelser samt den pulserende Værnedamsvej med vinbarer og lækre specialforretninger.

Smuk herskabelig ejendom fra 1889 med præsentabel indgangs- og opgangsparti. Ejendommen er særdeles velholdt med nyrenoveret facade, ny renoveret for- og bagtrappe og udskiftning af vandrette stigstrenge i kælderen. Til ejendommen er hyggeligt aflåst gårdmiljø med borde og bænke, cykelparkering samt brugsret til depotrum i gården.

Hyggelig atmosfærefyldt lejlighed med skøn solrig altan. Lejligheden fremstår i smuk herskabelig stil, med flotte højloftet rum med stuklofter, originale plankegulve, og fyldningsdøre. Lejligheden er særdeles veldisponeret med hyggeligt køkken i åben forbindelse med spisestuen, så det kan fungerer som et stort køkken alrum. 2 pragtfulde stuer en´suite med smuk keramisk pejs i opholdsstuen, og udgang fra spisestuen til sydvendt stor altan, 3 gode soveværelser, rumlig entre, ældre hyggeligt badeværelse med terrazzogulve og hvide klinker samt gæstetoilet hvor der evt. er mulighed for at lave et ekstra badeværelse.

Lejligheden ligger som en meget høj stuelejlighed - imellem stuen og 1. sal. Man er derfor dejlig ugeneret for indkig, men har fordelen ved at være i tæt forbindelse med den lukkede gårdhave, som børn og voksne let kan tilgå og opholde sig i.

Velkommen til Frederiksberg Alle 51, mezz.tv.