Danasvej 4, 2. tv., 1910 Frederiksberg C

VED SANKT JØRGENS SØ - FLOT VELHOLDT LEJLIGHED MED SKØNT KØKKEN ALRUM OG STOR NYERE ALTAN

Særdeles attraktiv beliggenhed, kun 50 meter fra Sankt Jørgens Sø med smukke naturrige omgivelser ved Søerne. Fra hoveddøren er man både i gå-afstand til indre København og Frederiksbergs kulturelle liv og miljø med hyggelige caféer, gastronomiske oplevelser, samt metroen ved Forum.

Flot ejendom fra det 19 århundrede i røde mursten og sort skiffertag. Ejendommen er pæn og velholdt med præsentabel indgangs- og opgangsparti samt brugsret til pulterrum i gården. Der er endvidere p-pladser i gården som evt. kan lejes, ved forespørgsel til udlejer.

Flot klassisk lejlighed med smukke originale detaljer fra det 19 århundrede såsom pæne originale plankegulve, flotte stuklofter og fyldningsdøre. Lejligheden er særdeles veldisponeret med stort indbydende køkken alrum i hvide elementer, og udgang til skøn nyere altan med naturrig grøn udsigt til træerne ved Sankt Jørgens Sø og med et skimt til søerne om vinteren. Stort soveværelse, flot badeværelse i hvide klinker samt 2 stuer en´suite med dobbelte fløjdøre. Den ene stue kan evt. anvendes til et ekstra soveværelse.

Velkommen til Danasvej 4, 2.tv.