Carit Etlars Vej 6, 1., 1814 Frederiksberg C

Bedste beliggenhed på stille sidevej til Frederiksberg Alle - Pragtfuld istandsat herskabslejlighed med nyere lækkert badeværelse, gæstetoilet og dejligt stort køkken/alrum med udgang til skøn syd-/vestvendt altan.

Ejendommen er beliggende på en stille sidevej til Frederiksberg Allé, hvor roen er overraskende og byens liv synes langt væk. Alligevel er man lige rundt om hjørnet fra det charmerende byliv, som Frederiksberg C byder på - lige fra lækre delikatesseforretninger, Værnedamsvej med restauranter og cafeer samt indkøbsstrøget på Gammel Kongevej. Den nye Metro Ring ved Frederiksberg Allé ligger 2 minutters gå-gang fra ejendommen, hvortil hele København kan nås indenfor 20 min. På trods af den centrale beliggenhed er der en udsøgt ro i lejligheden og på altanen.

Ejerforeningen er yderst velfungerende og social i det omfang, man har lyst. Til ejendommen er en utrolig hyggelig gårdhave med dejlige grønne omgivelser, urtehave og skøn solterrasse med borde og bænke.

Pragtfuld herskabslejlighed i den helt rigtige stil med smukke højloftet rum med flotte stuklofter, fyldningsdøre og smukke parketgulve i stuerne. Lejligheden blev gennemgribende renoveret i 2020, med flot nyere køkken alrum, der ligger centralt i lejligheden med udgang til dejlig sydvendt altan og elegant nyt badeværelse i god størrelse. Lejligheden er særdeles velindrettet med rumlig entre med indbygget skab, fordelingsgang, forældre soveværelse, 3 børne-/arbejdsværelser, gæstetoilet samt lys opholdsstue med dobbelte fløjdøre til det ene børneværelse, kan evt. bruges som ekstra stue.

Velkommen til Carit Etlars Vej 6,1.