Madvigs Alle 3, 1. tv., 1829 Frederiksberg C

SKØN HERSKABSLEJLIGHED MED ATTRAKTIV BELIGGENHED TÆT VED METROEN PÅ FREDERIKSBERG ALLÉ

Ejendommen er beliggende på sidegade til Frederiksberg Allé, hvor roen er overraskende og byens liv synes langt væk til trods for den centrale placering. Alligevel er man lige rundt om hjørnet fra det charmerende by-liv, som Frederiksberg C byder på - lige fra lækre delikatesseforretninger, Værnedamsvej med restauranter og cafeer samt indkøbsstrøget på Gammel Kongevej. Den nye Metro Ring ved Frederiksberg Allé ligger lige om hjørnet, hvortil hele København kan nåes indenfor 20 min. På trods af den centrale beliggenhed er der en udsøgt ro i lejligheden.

Ejendommen fremstår flot og præsentabel fra 1896 med en sund og velfungerende ejerforening. Indgangspartierne er ualmindelige smukke og dekoreret ligesom opgangene alene matches med dem på Amalienborg. Ejerforeningen råder over en hyggelig, aflukket gårdhave med fælles borde/bænke. Lejligheden har desuden brugsret til depotrum på loftet. Fra den smukke opgang træder man ind i pragtfuld herskabslejlighed, der opfylder alle krav til køberen, der ønsker den herskabelig stil.

Lejligheden fremstår i flot herskabelig stil med smukke højloftet stuer med flotte detaljeret stuklofter, originale plankegulve, og fyldningsdøre. Lejligheden er særdeles velindrettet med god entre og fordelingsgang med indbygget skabe, spisestue med hyggelig karnap som giver et godt lysindfald i lejligheden, rumlig opholdsstue, samt ekstra stue eller værelse. Forældre soveværelse med fransk altan, badeværelse med badekar, samt flot køkken-alrum i god størrelse. Man har tidligere gennemført altan projekt i ejendommen, men der blev ikke opsat altan på denne lejlighed. En beboer i ejendommen er derfor ved at undersøge muligheden for at gennemføre et altanprojekt nr. 2 med udgang til vestvendt altan fra køkken alrummet.

En skøn herskabslejlighed med særdeles attraktiv beliggenhed på det indre Frederiksberg

Velkommen til Madvigs alle 3,1.tv,