Grøndalsvej 10, 2. th., 2000 Frederiksberg

FLOT VELHOLDT 4-VÆRELSES LEJLIGHED MED SYDVENDT ALTAN, ELEVATOR OG PRAGTFULD UDSIGT OVER GRØNDALSPARKEN

Lejligheden er beliggende i området ved 5. Juni Plads som er et af de mest eftertragtede kvarterer på Frederiksberg. Lige uden for døren, ligger den naturskønne Grøndalspark, hvor man kan nyde de grønne omgivelser, offentlige legepladser eller begiv sig ud på en af Frederiksbergruterne 3 km., 5 km. eller 10 km. hvor man bevæger sig fra Frederiksbergs grønne åndehuller til byens pulserende liv. Området er præget af flotte pragtvillaer fra århundredeskiftet, trafikken er minimal og roen er iørefaldende. S-toget lige om hjørnet på Godthåbsvej, som forbinder byen og Metroen ved Lindevang Station.

Flot velholdt 4-værelses lejlighed med skøn sydvendt altan, og pragtfuld udsigt over Grøndalsparken. Lejligheden er særdeles veldisponeret med møblerbar entre med indbyggede skabe, hyggeligt spisekøkken i hvide elementer med spiseplads til 4 - 5 personer, pænt badeværelse med indbygget vaskemaskine, hyggelig atmosfærefyldt kombineret opholds- og spisestue med udgang til god sydvendt altan. Stuen er dejlig ugenert uden indkik fra genboer, og med en pragtfuld grøn udsigt over Grøndalsparken. Forældre soveværelse med indbyggede skabe og udgang til ekstra altan, samt børneværelse i god størrelse med indbyggede skabe. Lejligheden har den helt rigtig stil fra 30ére med flotte originale plankegulve, stuklofter og fyldningsdøre.

Virkelig god og velholdt ejendom fra 1934 med pæn præsentabelt indgangs- og opgangsparti med elevator. En elevator er meget usædvanligt i en 30´ejendom, men siger noget kvaliteten af byggeriet, da ejendommen blev opført. Fælles vaskeri med tilhørende tørrerum, cykelkælder, parkeringspladser til ejerforeningen, fibernet, skøn fælles have med græs, legestativ med plads til børnenes udfoldelse og solterrasse med fælles havemøbler og fælles grill. Lejligheden har desuden brugsret til eget depotrum i kælderen.

Velkommen til Grøndalsvej 10,2.th.