Kronprinsesse Sofies Vej 23, st. tv., 2000 Frederiksberg

FLOT GENNEMRENOVERET LEJLIGHED I SMUK FREDERIKSBERG STIL - MEGET HØJ OG UGENERET STUELEJLIGHED MED LET ADGANG TIL GÅRDEN

Flot gennemrenoveret lejlighed i smuk Frederiksberg stil med flotte højloftet stuer med detaljeret stuklofter, originale plankegulve, radiatorskjuler og fyldningsdøre. Lejligheden er særdeles veldisponeret med fordelingsgang til alle rum, 2 smukke stuer en´suite adskilt af dobbelte fløjdøre, stort soveværelse og børneværelse ud imod stille gårdhave. Flot badeværelse med smukke terrazzo klinker, ophængt toilet og gulvvarme, samt flot nyere køkken fra 2019 i hvide elementer med indbygget vaskemaskine og let adgang til gården. Lejligheden ligger imellem stuen og 1.sal, og fremstår særdeles lys med pæn udsigt til hyggelige bygninger overfor lejligheden. Til lejligheden er brugsret til stort kælderrum som evt. kan bruges som kombineret værksted og depotrum.

Kronprinsesse Sofies Vej ligger i et område med gode parkeringsmuligheder, og en kort gåtur til den charmerende Godthåbsvej, som den senere årrække har udviklet sig til at være et af Frederiksbergs bedste udbud af specialforretninger, hyggelige caféer og restauranter med udendørs servering. I sommeren 2019 åbnede også den nye metro ved Aksel Møllers Have, som ligger ca. 500 meter fra hoveddøren. Herfra kommer man nemt rundt i byen og til Lufthavnen. Endeligt ligger dagligvareforretninger som Menu lige om hjørnet fra lejligheden. Der er ligeledes et bredt udvalg af skoler, børnehaver og vuggestuer i gåafstand fra lejligheden.

Velfungerende ejerforening med hyggelig lukket gårdhave med fælles borde og bænke, legehus og plads til børnenes udfoldelser. Til ejendommen er brugsret til fælles værksted, cykelkælder og eget kælderrum. Ejendommen fremstår i god velholdt stand med pænt indgang- og opgangsparti. Ejerforeningen har netop gennemført renoveringsprojekt, hvor vinduer til gade er blevet renoveret, samtidig med at der er skiftet vinduer på bagtrapper, gennemgået sålbænke, tag og tagkviste.

Velkommen til Kronprinsesse Sofies Vej 23, st.tv.