Hollændervej 18, 4. th., 1855 Frederiksberg C

IMPONERENDE, GENNEMRENOVERET OG INDFLYTNINGSKLAR PENTHOUSELEJLIGHED PÅ STILLE SIDEVEJ MED UDSIGT OVER ROSENHAVEN!

Der er evt. mulighed for at købe loftsrum over lejligheden, og derved gøre lejligheden større. Loftsrummet er anslået 40 m2. Loftsrummet ejes af ejerforeningen, så det kræver en godkendelse fra ejerforeningen.

Hvis lejligheden købes til udbudspris, kan møblerne i lejligheden medfølge. 

Ejendommen er beliggende på en attraktiv, stille sidegade til Allégade - midt imellem Frederiksberg Allé og Gammel Kongevej, og dermed lige om hjørnet fra det naturskønne Frederiksberg Have, som i den grad må siges at være hjertet af Frederiksberg. I kort afstand har man bl.a. Metroen på Frederiksberg Allé, det lækre indkøbsstrøg på Gl. Kongevej, kulturlivet på Frederiksberg Allé med flere hyggelige caféer og gastronomiske oplevelser samt den pulserende Værnedamsvej med vinbarer og lækre specialforretninger.


Imponerende, gennemrenoveret penthouselejlighed i charmerende stil med fritliggende bjælker. Lejligheden er nænsomt renoveret i 2023/2024 i de lækreste materialer med eksklusivt 16 millimeter massivt egetræssildebensparketgulv i hele lejligheden, nyt el, nye vægge, gipslofter, radiatorskjulere og malet i udvalgte farver, som skaber en rolig følelse af naturfarver. Lejlighedens hjerte er det store nye lækre køkken/alrum med smuk Arga stenbordplade med vandfaldsløsninger, bruneret messingquooker, bruneret messingvask samt messinggreb. Fra køkkenet er der den fineste udsigt til Rosenhaven på Frederiksberg og det smukke villakvarter på Hortensiavej. I åben forbindelse med køkkenet ligger den dejlige stue med udsigt til den blå himmel, som bidrager til det pragtfulde lysindfald i lejligheden. Soveværelset er dejlig rumligt med indbygget skabsvæg. Skønt badeværelse i lyse klinker med Grohe og Vola armatur. Entre med plads til overtøjet og stort indbygget garderobeskab. Lejligheden føles rumlig med god loftshøjde og optimal planløsning med minimal spildplads.


Ejendommen står flot og velholdt med et hyggeligt gårdmiljø med flere terrasser med fælles havemøbler, hvor solen, roen og de lange sommeraftener kan nydes i fulde drag. Lejligheden har brugsret til loftrum, cykelkælder, vaskekælder og tørrerum.


Velkommen til dit nye hjem.