C.N. Petersens Vej 27, 2000 Frederiksberg

Pragtfuldt veldisponeret rækkehus på 230 etagemeter samt stort uudnyttet loftrum med masser af muligheder.

C.N. Petersens Vej er en hyggelig villavej, med smukke gamle villaer og rækkehuse fra begyndelse af 1900-tallet. Vejen er præget af grønne omgivelser som giver en hyggelig stemning til området. Rækkehuset er beliggende centralt på Frederiksberg, i gå afstand til Lindevangsskolen, Johannesskolen, gode daginstitutioner, idrætsfaciliteter ved KB Hallen og Frederiksberg Idrætspark. Gode indkøbsmuligheder med hyggelige specialbutikker og dagligvarebutikker, samt offentlige transportmidler ved Peter Bangs Vej station, Flintholm station og busforbindelser ind til City. 

Pragtfuldt veldisponeret rækkehus på i alt 230 etagemeter fordelt på 3 etager samt et stort uudnyttet loftrum med god loftshøjde og masser af muligheder. Ejendommen er opført i 1928 i smuk klassisk 30'er stil med originale plankegulve, stuklofter, fyldningsdøre og mange fine detaljer. 

Ejendommen er særdeles velindrettet med præsentabel entre og indgangsparti med indbygget garderobe, ældre køkken, 2 skønne stuer en suite med hyggelige karnapper som giver et dejligt lysindfald i stuerne. Særdeles veldisponeret 1. sal uden skrå vægge med 4 gode soveværelser, fordelingsgang og badeværelse i lyse klinker. Der er god anvendelig trappe til fra 1. sal til 2. sal, hvor der er et stort uudnyttet loftrum med god loftshøjde og fritliggende bjælker. Kælderen er højloftet med, fordelingsgang med trappe til stueetagen, vaskerum, værksted, viktualierum samt depotrum. Fra for- og baghave er der udvendig adgang til kælderen.    

Til rækkehuset er skøn særdeles velanlagt syd-/vestvendt have, med hyggelige blomsterbede, gamle frugttræer og solterrasse, som bidrager til et fantastisk udeliv om sommeren. 

Velkommen til C.N. Petersens Vej 27