Falkoner Alle 26A, 3. th., 2000 Frederiksberg

GENNEMFØRT SMUK HERSKABSLEJLIGHED I HJERTET AF FREDERIKSBERG

Falkoner Allé er en velkendt adresse på Frederiksberg, der blev anlagt allerede i slutningen af 1600-tallet. Alléen var oprindeligt lukket for almindelig færdsel og afspærret med bomme. Vejen er opkaldt efter Falkonergården, hvor der fra 1664 blev opdrættet falke, der blev brugt til jagt på Frederiksberg Slot. Der er sket meget siden dengang. I dag byder gaden på et væld af forretninger, stemningsfulde caféer og restauranter. Flere grønne områder indenfor gåafstand; såsom Frederiksberg Have og Landbohøjskolens Have. Et hyggeligt nærmiljø, hvor alt er i kort afstand fra hoveddøren. Man har meget kort afstand til Frederiksberg Metro, som bringer dig nemt og bekvemt rundt i byen på kort tid.

På tredje etage finder man en herskabelig lejlighed, der er alt det, man kunne drømme om. Lige så snart man træder ind i lejlighedens entré fornemmer man den helt specielle stemning og charme. Man bliver straks ledt til stuerne, der byder på gennemgående sildebensparket gulve, høje paneler, rosetter, dekorative stuk, radiatorskjulerer, fyldningsdøre og god loftshøjde. Lejligheden byder på 3 stuer en-suite, hvor man har det mest fantastiske lysindfald - specielt fra den mellemste stue, hvor karnappen med de fineste detaljer er placeret. Her har sælger fået lavet en indbygget reol og bænk, som var det oprindeligt. Den ene stue er oplagt som værelse. Stort soveværelse, der vender mod øst. Ekstra værelse, som sælger i dag bruger som kontor, men vil også være oplagt som børneværelse. Mulighederne er mange. Indbydende og vel-disponeret køkken fra Svane Køkken med masser af opbevaringsplads. Vaskesøjlen er placeret i lejlighedens køkken gemt væk. Badeværelset er klassisk med hvidt badeværelsesmøbel, bruseniche og pæne armaturer.

Der er et igangværende projekt i ejerforeningen til etablering af østvendt altan ud for soveværelset, hvor man vil have morgen- og formiddagssol og kig ud over de grønne trætoppe.

Klassisk herskabslejlighed med storslået udsigt til grønne trækroner og det pulserende byliv på Frederiksberg. Ejerforeningen består af 4 opgange og er utrolig veldrevet, med et godt naboskab med mulighed for at socialisere, hvis man har lyst til det. Hyggeligt gårdmiljø og forhave ud til Chrsitian Winthers Vej med bordebænke, plads, græsplæne, sandkasse og gynger til de mindste. Ejendommen er opført i 1900 og fremstår flot og velholdt i den bedste herskabelige stil med de smukkeste sprossede vinduespartier, stukdekorationer, udskæringer, stort indgangsparti og bredt trappeløb med smukke balustre. Ja, ejendommen taler for sig selv.

Dette er en skøn lejlighed med lys, luft og udsigt med attraktiv beliggenhed i hjertet af Frederiksberg. Lejligheden har brugsret til to loftsrum og et kælderrum. Utrolig dejlig lejlighed, der skal opleves.

Velkommen til Falkoner Allé 26A.