Niels Ebbesens Vej 25, st. 2., 1911 Frederiksberg C

Skøn lejlighed med brugsret til privat have og egen indgang


Velkommen til en enestående mulighed for at bo i et af de mest charmerende og eftertragtede områder på indre Frederiksberg C. Niels Ebbesens Vej og de omkringliggende veje byder på en perfekt kombination af natur, kultur og bekvemmelighed. Med gåafstand til Søerne, Landbohøjskolens have og de hyggelige gader som Gammel Kongevej og Værnedamsvej, er hverdagen her præget af kvalitet og let adgang til alt, hvad hjertet måtte begære. 


Indflytningsklar lejlighed med køkkenalrum fra Kvik Køkken og spisebordsplads med kig ud til eget private havestykke. Stue med god plads og direkte udgang til det private havestykke, der omkranses af den fineste bøgehæk og hvide stakit. Lejligheden har eksklusiv brugsret til havestykket, hvilket betyder, at det alene er ejeren af denne lejlighed, der har brugsret til haven. Man har sin egen private indgang til lejligheden.


Soveværelse med direkte nedgang til kælderen. Fordelingsgang med indbygget skabsplads. Ekstra værelse, der kan bruges som kontor, walk-.in closet eller et mindre børneværelse. Herfra er der udsigt til gårdhavemiljøet. Her er fred og ro og selv med åbne vinduer, vil man kunne glemme, at man befinder sig midt i byen. Badeværelse med terrazzogulv, gulvvarme, bruseniche med glasvæg. God størrelse med alt det man har brug for.


Sælger har for nylig istandsat de 20 m2 kælder, hvor der b.la. blev lavet nyt gulv. I kælderen er lejlighedens vaskemaskine placeret, så man har et velfungerende bryggers. Kælderen har varme installeret og et stort vinduesparti med godt lysindfald. Rummet et godt udnyttet med gode opbevaringsmuligheder. Både lejligheden og kælderen er godt isoleret, hvilket gør at der altid er en god varme i lejligheden, men varmeregningen fremstår utrolig lav. Lejligheden blev konverteret fra erhverv til bolig i 2015, hvilket giver gode udlejningsmuligheder.


Ejendommen er opført i 1906. Detaljefyldt og velholdt. Parklignende gårdhave med smukke gamle træer og grøn beplantning. Masser af plads til at lege for de mindste og bordebænke sæt, hvor man kan nyde de lange sommeraftener. Godt naboskab i ejerforeningen.


Dette er en utrolig dejlig lejlighed, der står klar til indflytning og hvor man ikke går på kompromis med beliggenheden.