Svanholmsvej 5, 3. th., 1905 Frederiksberg C

SMUK OG IMPONERENDE HERSKABSLEJLIGHED MED SOLRIG ALTAN PÅ INDRE FREDERIKSBERG C

Alt det, man ønsker sig af en ældre herskabelig lejlighed, får man her. Allerede fra lejlighedens indgangsparti bliver man mødt af en lejlighed, der byder på sjæl og charme, men samtidig et hjem, hvor man ikke er gået på kompromis med kvaliteten. Der er de flotteste brede plankegulve i fyrtræ fra Dinesen i lejlighedens entré, fordelingsgang, 2 stuer og 3 værelser. Det giver virkelig en god effekt og står godt i kontrast til de mange herskabelige detaljer såsom paneler, rosetter, dekorative stuk, fyldningsdøre og god loftshøjde.

Lejligheden har en ideel planløsning, der gør, at der er et væld af muligheder for indretning af forskellige fordelinger af rum, alt efter eget ønske og behov. På nuværende tidspunkt byder lejligheden på entré, fordelingsgang, køkken, badeværelse, 2 stuer og 3 værelser. Alle kvadratmeter bliver udnyttet til perfektion. Atmosfæren er intakt. Køkkenet fra Multiform har masser af arbejds- og opbevaringsplads. Badeværelset har et vindue, bruseniche, kombineret vaske-/tørre og god plads.

Altanen, der for nyligt er blevet opsat, var prikken over i'et. Man har udgang til altanen fra den ene stue, og i forårs- og sommermånederne fungerer altanen som en ekstra stue. Altanen er vestvendt og har en virkelig god størrelse. Der er et gennemgående lysindfald i lejligheden ud over det sædvanlige.

Ejendommen er opført i 1877 og fremstår flot, klassisk og velholdt i sine fine gule nuancer. Ejendommen er indbydende med mange flotte udskæringer, indgangsparti og bredt trappeløb med smukke balustre. Ejendommen er løbende blevet vedligeholdt af en veldrevet og realistisk ejerforening, der værdsætter ejendommens historie og udtryk. Der er et igangværende projekt omkring renovering af tag og facade ud mod gaden, hvorfor der på nuværende tidspunkt er opsat stillads foran ejendommen.

Svanholmsvej er en rolig og ensrettet gade på Frederiksberg C, som forbinder livet ved Søerne med det lækre indkøbsstrøg på Gammel Kongevej. Samtidig er den tæt på Værnedamsvej, der også har et væld af restauranter og caféer, alt sammen indenfor kort gåafstand. Flere gode skoler og daginstitutioner findes i nærområdet. Derudover har man også gode offentlige transportmuligheder, bl.a. metroen på Frederiksberg Alle, eller ved Forum, hvorfor man nemt og bekvemt kan tage sig rundt i byen.

Dette er en utrolig dejlig lejlighed, der sjældent udbydes, med en attraktiv beliggenhed, hvor mange drømmer om at bo.

Velkommen til Svanholmsvej 5.