Ny Carlsberg Vej 148, 2. tv., 1799 København V

FLOT LEJLIGHED MED ÅBENT KØKKEN/ALRUM OG SYDVENDT ALTAN I CARLSBERGBYEN – PÅ GRÆNSEN TIL FREDERIKSBERG


Velkommen til denne moderne og indbydende lejlighed med gennemtænkt udnyttelse af kvadratmeterne, hvor man straks føler sig hjemme, når man træder indenfor.  Placeringen i Carlsberg Byen byder på den absolut bedste beliggenhed og udsyn. Mod nord har man udsigt til Pile Allé og Søndermarkens grønne arealer, lige på grænsen til Frederiksberg. Mod syd har du den smukkeste udsigt til Carlsberg Byen og de fredede ejendomme. Der er altså fantastisk udsyn i hele lejligheden. Med sin unikke kant og karakter, grænser lejligheden op til Frederiksberg mod Rahbeks Allé, med en af hovedstadens største grønne områder, Søndermarken, som baghave. Området byder samtidig på kultur og livsstil, med alt fra specialbutikker og gourmetrestauranter til velanlagte grønne områder og legepladser. Der er noget for enhver smag og alder.


Moderne og indbydende lejlighed med gennemtænkt udnyttelse af kvadratmeterne, hvor man straks føler sig hjemme, når man træder indenfor. Stort og lyst køkkenalrum med hvidt køkken fra HTH skaber et stilrent udtryk, mens det åbne stueområde indbyder til afslapning. Lejligheden byder på to velindrettede soveværelser med god skabsplads og franske altaner. Det rummelige badeværelse er elegant og fremstår indbydende i store flotte grå fliser, hvidt bademøbel med god bordplads, skabsopbevaring og stor bruseniche. Her er lejlighedens vaskemaskine og tørretumbler placeret. Entré med masser af opbevaringsplads. Hele lejligheden opvarmes med vandbåren gulvvarme og der er gennemgående trægulve på nær badeværelseret. 


Udover de indvendige kvaliteter, kan du nyde det naturlige lys, der strømmer ind fra begge sider af lejligheden. De store vinduespartier forsyner lejligheden med et dejligt gennemgående lysindfald. Den 14 kvadratmeter sydvendte altan og de to franske altaner åbner op mod det skønne uderum og fantastiske udsigt. Som beboer i Jacobsens Hus, tegnet af den anerkendte tegnestue Henning Larsen Arkitekter, får du adgang til en række faciliteter, herunder fitnessrum, hævet gårdhave mod syd, cykelparkering og elevator. Meget veldrevet ejerforeningen, der har et godt nabofælleskab. Der medfølger også brugsret til et depotrum placeret i kælderen.Tegnestuen har gjort meget for at skabe sammenhæng mellem det nye og det gamle i Carlsberg Byen, og bygningens struktur afspejler både historien og omgivelserne. Allerede fra gaden fornemmer man, at denne ejendom er noget ganske særligt. Med en beliggenhed på toppen af Valby Bakke, har du et ugeneret udsyn over hele området. 


Dette er en utrolig dejlig lejlighed med en attraktiv beliggenhed, der forbinder to attraktive bydele på bedste vis.


Velkommen til Ny Carlsberg Vej 148.