Frederiksberg Alle 6B, 4., 1820 Frederiksberg C

LIEBHAVERI - PENTHOUSE PÅ TOPPEN AF FREDERIKSBERG ALLÉ MED TAGTERRASSE, EGEN P-PLADS OG ELEVATOR

Ejendommen ligger med særdeles attraktiv beliggenhed på Frederiksberg Allé! Fra ejendommen er der hurtig adgang til dagligvareindkøb- og restauranter på Vesterbrogade og Gammel Kongevej, små 300 meter til Metroen ved Frederiksberg Allé samt de skønne grønne arealer i Frederiksberg Have og Søndermarken. For enden af Alléen ligger specialforretningerne på Værnedamsvej og Rådhuspladsen er kun 5 min. væk på cykel. På trods af den centrale beliggenhed er der en udsøgt ro i lejligheden, på altanerne og den eksklusive tagterrasse.

Ejendommen er oprindeligt opført i 1869, og var i mange år benyttet som posthus, indtil ejendommen i 2005 gennemgik en omfattende ombygning for senere at blive udstykket til ejerlejligheder. Ejendommen fremstår derfor flot og velholdt med flotte indgangspartier og elevator. Som beboer er der bl.a. brugsret til cykelopbevaring og depotrum i aflåst kælder, samt mulighed for at benytte foreningens hyggelige, træbelagte gårdhave. Endeligt har nærværende lejlighed egen p-plads under ejendommen.

Lejligheden ligger helt ugenert øverst i ejendommen og har en særdeles god og praktisk planløsning hvor lys, luft og fornemmelsen af rummelighed er udnyttet til fulde. Lejligheden har bl.a. 2 badeværelser, 2 altaner og 3 soveværelser - alle med enten altan eller fransk altan. Fra master bedroom er endvidere adgang til vaskerum og walkin-closet. Lejlighedens store stue strækker sig over 3 vinduespartier og benyttes idag som både dagligstue og spisestue hvortil der er adgang til spisekøkken samt hyggelig altan. Endeligt er der fra lejligheden intern trappe op til fantastisk udestue på taget med udgang til eksklusiv tagterrasse hvor solen kan nydes fra morgen til aften. Tagterrassen kan i kva af den opvarmede udestue bruges hele året rundt og vil selv i regn, sne og slud give et herligt frirum i hjertet af byen. Absolut liebhaveri på Frederiksberg C!

SE BOLIGPRÆSENTATION PÅ LINKET NEDENFOR

Boligvideo præsenteret af Dit og Mit Frederiksberg