Platanvej 6, 9. 4., 1810 Frederiksberg C

UNIK UDSIGTSLEJLIGHED, ISTANDSAT FRA A-Z, MED SOLRIG ALTAN, KØKKEN/ALRUM OG ELEVATOR

Ejendommen ligger med særdeles attraktiv beliggenhed ved Frederiksberg Allé! Fra ejendommen er der hurtig adgang til dagligvareindkøb- og restauranter på Vesterbrogade og Gammel Kongevej, små 100 meter til Metroen ved Frederiksberg Allé samt de skønne grønne arealer i Frederiksberg Have og Søndermarken. For enden af Alléen ligger specialforretningerne på Værnedamsvej og Rådhuspladsen er kun 10 min. væk på cykel. På trods af den centrale beliggenhed er der en udsøgt ro i lejligheden og på altanen.

Ejendommen er moderne fra år 1972 med et stort indgangsparti, handicapvenlige elektroniske døre, og elevatorer. Som beboer er der bl.a. brugsret til cykelopbevaring i aflåst cykelkælder, motionsrum, og festlokale. Hertil er der mulighed for, at benytte foreningens hyggelige gårdhave samt eksklusiv brugsret til depotrum i kælderen. Endeligt råder foreningen over et større parkeringsareal, hvortil nærværende lejlighed har brugsret til privat overdækket p-plads.

Lejligheden fremstår istandsat fra A-Z med en praktisk og moderne indretning hvor lys, rummelighed og udsigt er i sit rette element. Overalt i lejligheden fornemmer man den røde tråd af kvalitet og stil uden kompromiser - lige fra det massive sildebensparket i Eg fra Hørning til det eksklusive køkken/alrum fra Køkkensnedkeren med vinkøleskab og bordplade i Corian. Fra alrummet er der udgang til fantastisk sydvendt udsigtsaltan med Frederiksberg Slot som nabo. Lejligheden har både badeværelse med vaskesøjle og praktisk gæstetoilet, samt 3 gode soveværelser - alle med skøn ugenert udsigt over byen - hvor der evt. kan etableres ekstra dagligstue i forlængelse af alrummet. Overalt i lejligheden er nedlagt vandbåren gulvvarme.

Skøn istandsat og sjældent udbudt udsigtslejlighed på den helt rigtige adresse!