" />
Roskildevej 53, 2. 204., 2000 Frederiksberg

UDSIGTSLEJLIGHED MED SOLRIG SYDVENDT ALTAN OG ELEVATOR

Ejendommen ligger med central placering på Frederiksberg, tæt ved de skønne grønne arealer i Frederiksberg Have og Søndermarken. Herfra er alt indenfor kort afstand; Indkøbsmuligheder og shopping i Spinderiet, Kultur- og cafélivet på Frederiksberg Allé samt dagligvareindkøb i Netto og Irma på henholdsvis Roskildevej og Valby Langgade. CBS ligger blot 10 minutter væk på cykel.

Ejendommen, der er moderne fra år 1972, har et stort indgangsparti med elektrisk døråbner og elevator, og som beboer er der bl.a. brugsret til cykelopbevaring samt eksklusiv brugsret til depotrum i kælderen. Hertil er der mulighed for, at benytte foreningens grønne arealer samt parkeringsanlæg i gården.

Lejligheden har en praktisk og moderne indretning hvor lys, rummelighed og udsigt er i sit rette element. Entreen har indbyggede garderobeskabe med plads til fod- og overtøj og lejlighedens soveværelse er lyst og rummeligt med plads til dobbeltseng, skrivebord og stort klædeskab. Fra entreen er tillige adgang til stort og flot flisebadeværelse med separat bruseniche. Hjertet i lejligheden er naturligvis det store stue/køkken/alrum i ét, med plads til både spisebord og sofa arrangement. Køkkenet er holdt helt enkelt med hvide fronter og en praktisk bordplade. Fra alrummet er der udgang til ugenert sydvendt udsigtsaltan med kig til det skønne 'Blomsterkvarter'.