Rahbeks Alle 15, ST. 4., 1801 Frederiksberg C

UNIK OG SJÆLDENT UDBUDT HAVELEJLIGHED MED KØKKEN/ALRUM OG EGEN SOLRIG HAVE

Ejendommen ligger med skøn og ugenert beliggenhed på Rahbeks Allé i det attraktive Bakkegårdskvarter på Frederiksberg C, hvor trafikstøj synes langt væk og gaderne ofte bruges til hyggelige gåture, omkring Bakkehusmuseet og dets restaurant 'Orangeriet'. Fra Rahbeks Allé er der hurtig adgang til dagligvareindkøb- og restauranter på Vesterbrogade, Metroen ved Frederiksberg Allé samt de skønne grønne arealer i Frederiksberg Have og Søndermarken. Rådhuspladsen er kun 10 min. væk på cykel. På trods af den centrale beliggenhed er der en udsøgt ro i lejligheden og i haven.

Ejendommen, der er moderne fra år 2018, er tegnet af Praksis Arkitekter, og udmærker sig især med dens flotte murstensfacader med respekt for alléns smukke herskabelige ejendomme, store indgangspartier og elevator fra p-kælderen lige til lejligheden. Ejendommen har flotte opgange med terrazzogulve, og som beboer er der bl.a. brugsret til cykelopbevaring i aflåst cykelkælder samt eksklusiv brugsret til depotrum i kælderen.

Lejligheden har en praktisk og moderne indretning hvor lys, rummelighed og den grønne udsigt er i sit rette element. Entréen er møblerbar med indbyggede skabe. Lejlighedens to soveværelser er begge veldisponeret og med udgang til haven. Fra entréen er endvidere indgang til stort walk-in closet og lækkert stilrent badeværelse holdt i lyse farver med separat bruseniche, vaskesøjle og stort badeværelsesmøbel. Hjertet af lejligheden ligger i det store køkken/alrum/stue i ét med plads til både stort spisebord og sofaarrangement. Køkkenet er stilrent fra HTH, tilpasset med Quooker og indbygget vinkøleskab. Fra alrummet er der direkte udgang til fantastisk ugenert solrig grøn have med flere indretningsmuligheder rundt om den flotte grønne beplantning, der er med til at give et sjældent frirum midt i byen. Nærværende lejlighed har eksklusiv brugsret til haven.

Hele boligen opvarmes med vandbåren gulvvarme og overalt i lejligheden fornemmer man den røde tråd af ordentlighed.

En skøn og unik havelejlighed på den helt rigtige adresse!