Schlegels Alle 11, st. th., 1807 Frederiksberg C

SKØN- OG VELINDRETTET BYLEJLIGHED MED STOR SOLRIG ALTAN

Lejligheden ligger tilbagetrukket med helt ugenert beliggenhed - på lille fredelig stikvej til Jacobys Allé i det skønne Frydendalskvarter - hvor trafikstøj synes langt væk! Fra Schlegels Allé er der hurtig adgang til Søndermarken og Frederiksberg Have lige rundt om hjørnet, samt kulturlivet- og de skønne delikatesseforretninger og dagligvareindkøb på Frederiksberg Allé og Gammel Kongevej. På trods af den centrale beliggenhed er der en udsøgt ro i lejligheden og på altanen.

Ejendommen, der er opført i 1912, fremstår velholdt i klassisk Frederiksberg-stil beklædt med røde mursten og flotte dekorative indgangspartier. Ejerforeningen råder over den skønneste private gårdhave med plads til børn i alle aldre. Som beboer er der bl.a. brugsret til cykelopbevaring i aflåst kælder samt brugsret til barnevognsrum og depotrum i kælderen.

Lejligheden har en sjældent god planløsning hvor lys og rummelighed er i sit rette element, og hvor man virkelig føler de 109 m2 er brugt til fulde - Det er lejligheden der har det hele! Fra det flotte køkken/alrum er der udgang til stor vestvendt altan med skøn udsigt ud til foreningens smukke gårdhave. Køkkenet er rummeligt med plads til hele familien rundt om bordet. Lejligheden har endvidere stor stue med brændeovn mod Schlegels Allé, med store dobbeltdøre til forældre-soveværelse(tidligere stuer en suite). Hertil 2 gode værelser der pt. begge benyttes som børneværelser, samt højloftet badeværelse med separat bruseniche og vaskesøjle. Overalt i lejligheden fornemmer men den røde tråd med højt til loftet, flotte plankegulve og flere herskabelige detaljer..

En skøn lejlighed på den helt rigtige adresse!