Sankt Nikolaj Vej 2, 1. th., 1953 Frederiksberg C

SKØN DELEVENLIG LEJLIGHED MED 2 ALTANER PÅ FREDERIKSBERG C

Central beliggenhed på sidegade til Falkoner Allé! Fra ejendommen er der hurtig adgang til dagligvareindkøb- og restauranter på Falkoner Allé, små 200 meter til Metroen ved Frederiksberg Centeret samt de skønne grønne arealer ved Landbohøjskolen og Frederiksberg Have. Til trods for den centrale placering er der en udsøgt ro i lejligheden og især på den solrige sydvestvendte altan.

Ejendommen fremstår flot og velholdt fra år 1914 i klassisk stil med røde mursten og flotte indgangspartier. Som beboer er der bl.a. brugsret til cykelopbevaring samt ejerforeningens hyggelige grønne gårdhave. Hertil er der eksklusiv brugsret til depotrum.

Lejligheden har en god og delevenlig planløsning, der med et herligt lysindfald fra de store vinduespartier og høje stuklofter giver en herlig fornemmelse af rummelighed. Fra begge værelser er der udgang til skønne altaner hvor især den store sydvestvendte altan fra soveværelset giver et sjældent skønt frirum midt i byen. Lejlighedens køkken er velindrettet med god skabsplads og det pæne flisebadeværelse har separat bruseniche, vaskemaskine og vindue.

Overalt i lejligheden fornemmer man en stemning af hygge og herskabelighed med de flotte originale plankegulve, høje stuklofter, dekoreret rosetter og store herskabelige vinduespartier.

En skøn lejlighed på den helt rigtige adresse!