" />
Lyøvej 9, 1. TH., 2000 Frederiksberg

SKØN DELEVENLIG- OG INDFLYTNINGSKLAR LEJLIGHED MED STOR ALTAN

Central beliggenhed på ensrettet sidegade i Svømmehalskvarteret! Fra ejendommen er der hurtig adgang til dagligvareindkøb på Falkoner Allé, små 200 meter til Metroen ved Solbjerg samt de skønne grønne arealer ved Frederiksberg Have. Til trods for den centrale placering er der en udsøgt ro i lejligheden og på den store altan. Der er gode parkeringsmuligheder foran ejendommen.

Ejendommen fremstår flot og velholdt fra år 1932 i klassisk stil med røde mursten, flotte indgangspartier og skønne karnapper. Som beboer er der bl.a. brugsret til cykelopbevaring samt ejerforeningens hyggelige grønne gårdhave. Hertil er der eksklusiv brugsret til depotrum.

Lejligheden har en god og delevenlig planløsning, der med et herligt lysindfald fra de store vinduespartier og høje stuklofter giver en herlig fornemmelse af rummelighed. Fra soveværelset er der udgang til stor altan der giver et skønt frirum midt i byen. Altanen er møblerbar uden direkte indkig fra naboer. Den flotte karnapstue er velindrettet med plads til både spisebord og sofaarrangement og lejlighedens flotte køkken har bordplade i marmor og plads til både vaskemaskine og opvaskemaskine. Endeligt er der mindre flisebadeværelse med separat bruseniche.

Overalt i lejligheden fornemmer man en stemning af herskabelighed med de flotte gulve, høje stuklofter og store vinduespartier.

En skøn lejlighed med attraktiv adresse!