" />
Thorvald Bindesbølls Plads 20, st. mf., 1799 København V

UGENERT HAVELEJLIGHED MED KØKKEN/ALRUM, 2 BADEVÆRELSER OG SKØN SYDVENDT TERRASSE PÅ 55m2

Bedste beliggenhed i Carlsberg Byen! Med indgang fra Rahbeks Allé ligger ejendommen helt tilbagetrukket mellem Kongens Bryghus og Humlebyen. Her er en udsøgt ro fra alle lejlighedens værelser, hvor trafikstøj synes langt væk og man trygt kan sende børnene ud at lege på den store private terrasse eller det smukke grønne frirum mellem ejendommen og Humlebyen. Fra Rahbeks Allé er der hurtig adgang til dagligvareindkøb og restauranter på Vesterbrogade, Metroen ved Frederiksberg Allé og Enghave Plads samt de skønne grønne arealer i Frederiksberg Have og Søndermarken.

Ejendommen, der er moderne fra år 2019, er beklædt i lyse mursten på begge facader samt flotte grønne klinker ved indgangspartier. Ejendommen har flotte opgange med terrazzogulve og elevator, og som beboer er der bl.a. brugsret til cykelopbevaring i aflåst cykelkælder samt eksklusiv brugsret til depotrum i kælderen. Hertil er der mulighed for, at benytte p-kælder i naboejendommene.

Lejligheden har en særdeles praktisk og moderne indretning hvor lys og rummelighed er i sit rette element. Hjertet af lejligheden er det store køkken/alrum i åbent forbindelse med dagligstuen. De store vinduespartier mod syd giver et skønt lysindfald uden indkig fra naboer med rigelig plads til både spisebord og sofaarrangement. Køkkenet er holdt i enkel stil fra HTH med hvide fronter og en praktisk mobil køkkenø - perfekt som spiseplads eller arbejdsplads til børnenes lektier. Mod gården ligger lejlighedens to børneværelser - hvoraf det ene har adgang til eget badeværelse med separat bruseniche. Fra det store soveværelse er der tillige udgang til lejlighedens terrasse. Entreen er rummelig og møblerbar med indbyggede skabe samt med adgang til lækkert badeværelse med vaskesøjle, stort skuffeskab fra HTH samt separat bruseniche. Hele lejligheden opvarmes med vandbåren gulvvarme og overalt fornemmer man den røde tråd hvor beliggenhed, lejlighed og udeareal er i perfekt harmoni.