Aksel Møllers Have 28, 2. TH., 2000 Frederiksberg

DELEVENLIG BYLEJLIGHED MED SOLRIG SYDVENDT ALTAN

Lejligheden ligger med helt ugenert beliggenhed - på lille fredelig stikvej til Aksel Møllers Have - hvor trafikstøj synes langt væk! Fra lejligheden er der hurtig adgang til dagligvareindkøb, restauranter på Godthåbsvej og Falkoner Allé, Frederiksberg Centret, Metro stationen ved netop Aksel Møllers Have samt de skønne grønne arealer ved Frederiksberg Have. På trods af den centrale beliggenhed er der en udsøgt ro i lejligheden og på altanen.

Ejendommen, der er opført i 1944, er ganske unik grundet sin opførelse i krigstiden. Ejendommen fremstår flot beklædt med røde mursten, flotte dekorative indgangspartier og elevator i hver opgang. Ejendommen råder over en hyggelig aflukket gårdhave, med plads til småbørn, og som beboer er der bl.a. brugsret til cykelopbevaring samt depotrum i kælderen. Nærværende lejlighed har som noget helt særligt egen garage i gården, med mulighed for tilkøb sammen med lejligheden.

Lejligheden har en god og klassisk indretning hvor lys og rummelighed er i sit rette element. Lejligheden består af veldisponeret stue med plads til sofa og spisebord samt udgang til skøn og ugenert solrig sydvendt altan. Hertil lyst soveværelse der tillige kan benyttes som klassisk en suite spisestue. Fra entreen er adgang ekstra værelse mod gården og pænt køkken med god arbejdsplads og herlig udsigt. Endeligt har lejligheden et lækkert badeværelse med separat brus.

En skøn lejlighed på attraktiv central adresse!