" />
H.C. Ørsteds Vej 33, 5. tv., 1879 Frederiksberg C

LYS OG INDFLYTNINGSKLAR PENTHOUSE MED SOLRIG VESTVENDT ALTAN OG MULIGHED FOR PARKERING

Særdeles attraktiv- og central beliggenhed der forbinder livet ved Søerne med det lækre indkøbsstrøg på Gammel Kongevej og H.C. Ørsteds Vej. I alle retninger fra gadedøren møder man de hyggelige, kulturelle og gastronomiske oaser, som byen byder på - herunder bl.a. Værnedamsvej med alle dens delikatesseforretninger, lækre restauranter og vinbarer i særklasse. Ligeså ligger Søerne og Ny Teater få minutters gågang herfra. Den tætteste metro er Forum, som nemt og hurtigt bringer dig til Kongens Nytorv eller Københavns lufthavn.

Ejendommen fremstår mondæn og velholdt i røde mursten med flotte indgangspartier. Ejerforeningen råder over et herligt fællesareal med borde/bænke, fodboldmål og plads til leg, samt et større antal parkeringspladser til leje for foreningens beboere(Bemærk venteliste). Nærværende lejlighed har brugsret til depotrum i kælder.

Lejligheden fremstår lys og rummelig med en herlig åben planløsning. De 2 soveværelser vender øst og nyder derfor godt af morgenens tidlige lys. Via den hyggelige opholdsstue træder man ud i lejlighedens absolutte leverum, i form af det skønne køkken/alrum. Køkkenet er særdeles rummeligt og veldisponeret, med stor køkkenø og alt i hårde hvidevarer, samt plads til større spisebord. Fra alrummet er udgang til ugenert vestvendt altan, der med sin placering i gavlen har sol allerede fra middagstid til aftentimerne.