Frederiksberg Alle 6D, 2. th., 1820 Frederiksberg C

MODERNE LEJLIGHED MED ELEVATOR TIL DØREN, STOR ALTAN OG EGEN P-PLADS

Ejendommen ligger med særdeles attraktiv beliggenhed på Frederiksberg Allé! Fra ejendommen er der hurtig adgang til dagligvareindkøb- og restauranter på Vesterbrogade og Gammel Kongevej, små 300 meter til Metroen ved Frederiksberg Allé samt de skønne grønne arealer i Frederiksberg Have og Søndermarken. For enden af Alléen ligger specialforretningerne på Værnedamsvej og Rådhuspladsen er kun 5 min. væk på cykel. På trods af den centrale beliggenhed er der en udsøgt ro i lejligheden og på altanen.

Ejendommen er oprindeligt opført i 1869, og var i mange år benyttet som posthus, indtil ejendommen i 2005 gennemgik en omfattende ombygning for senere at blive udstykket til ejerlejligheder. Ejendommen fremstår derfor flot og velholdt med flotte indgangspartier og elevator. Som beboer er der bl.a. brugsret til cykelopbevaring og depotrum i aflåst kælder, samt mulighed for at benytte foreningens store fælles tagterrasse eller den hyggelige træbelagte gårdhave. Endeligt har nærværende lejlighed egen p-plads under ejendommen.

Lejligheden har en praktisk og moderne planløsning med et herligt gennemgangs lys i hele boligen. De 2 soveværelser er gode og rummelige med plads til skabe og dobbeltseng, hvor der fra det store soveværelse er udgang til herlig ugenert altan. Badeværelset er holdt i pæne fliser med separat bruseniche og lille 'bryggers-funktion' med vaskemaskine og tørretumbler. Hjertet i lejligheden er det store køkken/alrum, der med åbent forbindelse til stuen udgør et herligt leverum, med flere indretningsmuligheder. Overalt i lejligheden er der pæne trægulve, 'glatte' hvide vægge og en sjældent god lofthøjde.