Ane Katrines Vej 30, 1. th., 2000 Frederiksberg

LYS OG INDFLYTNINGSKLAR DELE-LEJLIGHED MED SOLRIG SYDVENDT ALTAN

Ane Katrines Vej er en smuk stille vej med gode parkeringsmuligheder. Via Kronprinsesse Sofies Vej er der en kort gåtur til den charmerende Godthåbsvej, som den senere årrække har udviklet sig til at være et af Frederiksbergs bedste udbud af specialforretninger, caféer og restauranter. I sommeren 2019 åbnede også den nye metro ved Aksel Møllers Have, som ligger ca. 500 meter fra hoveddøren. Herfra kommer man nemt rundt i byen og til Lufthavnen. Endeligt ligger dagligvare forretninger som Irma og Menu lige om hjørnet fra lejligheden.

Til ejendommen hører et dejligt gårdmiljø med flere cykelskure og med mulighed for at benytte de mange fællesarealer med borde og bænke. Lejligheden har brugsret til både aflåst loft- og kælderrum samt fælles tørreloft. Ejerforeningen er meget veldrevet med lave fællesudgifter. BEMÆRK samlet faste ejerudgifter på kun kr. 1.530 pr. mdr.

Selve lejligheden fremstår - lige som ejendommen - pæn og velholdt. Både stuen og soveværelset er rummelige og har et herligt lysindfald fra de store vinduespartier. Køkkenet er holdt i enkle materialer, med hvide grebsfrie fronter og alt i hårde hvidevarer, samt lille spiseplads til dagligdagens brug. Lejligheden har et større flisebadeværelse med separat bruseniche og flot terrazzo gulv. På trods af den centrale placering er der en udsøgt ro i lejligheden og på altanen.

Lejligheden kan bruges på traditionelt vis eller som delebolig/forældrekøb.