" />
Platanvej 24, 4. 1., 1810 Frederiksberg C

ISTANDSAT UDSIGTSLEJLIGHED MED SKØN SOLRIG ALTAN OG SPISEKØKKEN

Lejligheden ligger med central beliggenhed imellem Frederiksberg Allé og Vesterbrogade! Fra ejendommen er der hurtig adgang til dagligvareindkøb- og restauranter på Vesterbrogade, små 200 meter til Metroen ved Frederiksberg Allé samt de skønne grønne arealer i Frederiksberg Have og Søndermarken. For enden af Frederiksberg Allé ligger specialforretningerne på Værnedamsvej og bag ved Vesterbrogade bryder den nye spændende Carlsberg By frem.

Ejendommen er moderne fra år 1970 med handicapvenlige elektroniske døre og elevatorer. Som beboer er der bl.a. brugsret til cykelopbevaring, vaskekælder og den store grønne gårdhave. Hertil er der eksklusiv brugsret til depotrum i kælderen. Endeligt råder foreningen over et større parkeringsareal med gæstepladser, samt mulighed for at leje privat p-plads for kr. 175 pr. mdr.

Lejligheden fremstår nyistandsat fra A-Z med en gennemgående fornemmelse af lys og rummelighed! Køkkenet er fra Invita, med en praktisk bordplade i sten, og plads til spisebord. Det store badeværelse er lyst og lækkert med separat bruseniche, indbygget vaskesøjle og gulvvarme. De 2 østvendte soveværelser ligger helt ugenert for indkig og nyder godt af morgenlyset fra de store vinduespartier. For enden af fordelingsgangen ligger den store opholdsstue, der har et væld af indretningsmuligheder - herunder muligheden for at etablere et ekstra værelse(se 'alternativ planløsningsforslag').

Overalt i lejligheden er der hvide 'glatte' vægge og flotte olierede trægulve. Folien er endnu ikke taget af de hårde hvidevarer og man får derfor en helt ny lejlighed!