Hospitalsvej 1A, 3. th., 2000 Frederiksberg

SKØN OG CHARMERENDE BYLEJLIGHED MED STOR SOLRIG ALTAN

Ejendommen ligger med helt ugenert beliggenhed - på lille fredelig sidegade til Smallegade - hvor trafikstøj synes langt væk! Fra lejligheden er der hurtig adgang til dagligvareindkøb, restauranter på Smallegade, Frederiksberg Centret, den nye- og gamle Metroring ved Falkoner Allé samt de skønne grønne arealer ved Frederiksberg Have. På trods af den centrale beliggenhed er der en udsøgt ro i lejligheden og på altanen.

Ejendommen, der er opført i 1898, fremstår velholdt i klassisk Frederiksberg-stil og beklædt med gule mursten og flotte dekorative indgangspartier. Ejendommen råder over en hyggelig aflukket gårdhave og som beboer er der bl.a. brugsret til cykelopbevaring, skralderum samt depotrum i kælderen.

Lejligheden har en god og klassisk indretning hvor lys og rummelighed er i sit rette element. Lejligheden består af flotte stuer, hvoraf den ene har en skøn solrig karnap, som kan benyttes klassisk en suite eller med opdeling til 3 separate soveværelser, Fra soveværelset er udgang til skøn vestvendt altan hvor solen allerede kommer midt på dagen - helt ugenert for indkig. Lejligheden har endvidere stort højloftet badeværelse med vaskesøjle og vindue samt velholdt køkken med lille spiseplads, opvaskemaskine og skøn udsigt. Overalt i lejligheden fornemmer man den røde tråd med højt til loftet, flotte plankegulve og vægge.

En skøn lejlighed på den helt rigtige adresse!