Bagerstræde 9, 3., 1617 København V

SKØN HERSKABSLEJLIGHED PÅ 154 m2 MED SOLRIG UDSIGTSALTAN

Særdeles attraktiv beliggenhed tæt på Søerne. Bagerstræde forbinder livet ved Søerne med det lækre indkøbsstrøg på Gammel Kongevej og Vesterbrogade. I alle retninger fra gadedøren møder man de hyggelige, kulturelle og gastronomiske oaser, som byen byder på - herunder bl.a. Værnedamsvej med alle dens delikatesseforretninger, lækre restauranter og vinbarer i særklasse. Ligeså ligger Ny Teater få minutters gågang herfra. Den tætteste metro er ved Hovedbanegården, som bringer dig nemt og hurtigt til Kongens Nytorv eller lufthavnen. Til trods for den centrale beliggenhed skal det bemærkes, at der er en udsøgt ro - selv med åbne vinduer.

Ejendommen er smuk og præsentabel fra 1908 med facade i røde mursten. Til ejendommen er hyggelig privat gårdhave, samt adgang til større gårdlaug med fælles borde og bænke. Lejligheden har eksklusiv brugsret til depotrum.

Lejligheden fremstår charmerende og herskabelig med høje stuklofter, plankegulve og flotte fyldnindsdøre, der giver en rød tråd af ordentlighed igennem hele ejligheden. Stuerne fremstår rummelige med plads til hele familien, og de 3 soveværelser yder plads til både børnefamilier og dem der blot ønsker mere plads. Badeværelset er stort og højloftet med vindue, og køkkenet er stilrent fra KøkkenSnedkeren med Corian bordplade og hårde hvidevarer af høj kvalitet. Fra køkkenet er udgang til sjældent luftig altan med fri udsigt helt ugenert fra naboer. Solen lander allerede på den vestvendte altan ved middagstid og forsvinder først sent ud på aftenen.

En skøn lejlighed på den helt rigtige adresse!