Lykkesholms Allé 4A, 3. th., 1902 Frederiksberg C

LYS OG HERSKABELIG PERLE PÅ FREDERIKSBERG C MED SOLRIG ALTAN!

Ejendommen ligger med skøn og ugenert beliggenhed på Lykkesholms Allé med ensretning mod Gammel Kongevej. Området er kendt for sin centrale placering tæt ved Søerne og Værnedamsvej, mens samtidig har området et rigt liv af cafeer, butikker og restauranter på Gammel Kongevej. Fra lejligheden er der hurtig adgang til dagligvareindkøb, Metroen ved Forum og Rådhuspladsen er kun 10 min. væk på cykel. På trods af den centrale beliggenhed er der en udsøgt ro i lejligheden og på altanen.

Ejendommen, der er opført i 1903, fremstår særdeles dekorativ med flot indgangsparti og herskabelig opgang. Ejendommen er sund og velfungerende og råder over et hyggeligt aflukket grøn gårdhave med fælles havemøbler. Til lejligheden er brugsret til loftsrum.

Fra ejendommens smukke opgang, træder du ind i denne betagende herskabslejlighed, der har en sjældent god planløsning. Hjertet i lejligheden er naturligvis det store køkken/alrum, med plads til hele familien, og med udgang til skøn solrig altan. Udsigten fra altanen er helt ugenert, hvor trafikstøj synes langt væk. De flotte stuer en suite har et herligt lysindfald fra de store vestvendte vinduer, og med lejlighedens høje stuklofter fornemmer man tydeligt den gode rummelighed. Stuerne kan benyttes en suite eller som reelle værelser til både par eller børnefamilier.

Overalt i lejligheden fornemmer man den røde tråd, og køber kan se frem til at bo i en ualmindelig skøn lejlighed med den helt rigtige placering i byen!