Aksel Møllers Have 2, 2. tv., 2000 Frederiksberg

LÆKKER BYLEJLIGHED MED SOLRIG UDSIGTSALTAN

Lejligheden ligger med central beliggenhed ud til de skønne grønne arealer foran Aksel Møllers Have. Fra lejligheden er der hurtig adgang til dagligvareindkøb, restauranter og cafelivet på Godthåbsvej, CBS, Metro stationen ved netop Aksel Møllers Have samt de skønne grønne arealer ved Frederiksberg Have. På trods af den centrale beliggenhed er der en udsøgt ro i lejligheden og på altanen.

Ejendommen, der er opført i 1944, er ganske unik grundet sin opførelse i krigstiden. Ejendommen fremstår flot beklædt med røde mursten, flotte dekorative indgangspartier og elevator i hver opgang. Ejendommen råder over en hyggelig aflukket gårdhave, med plads til småbørn, og som beboer er der bl.a. brugsret til cykelopbevaring samt depotrum i kælderen. Der er mulighed for leje af parkering i gården.

Lejligheden har en god og klassisk indretning hvor lys og rummelighed er i sit rette element. Lejligheden består af veldisponeret stue med plads til sofa og spisebord samt adgang til lyst soveværelse med plads til skabe og skrivebord. Fra soveværelset er udgang til herlig solrig altan med fri udsigt over de skønne grønne arealer foran ejendommen. Lejlighedens køkken og badeværelse fremstår flot og velholdt - der er opvaskemaskine i køkkenet og badeværelset har stor separat bruseniche.

En skøn lejlighed på attraktiv central adresse!