Brøndsteds Alle 4, st. tv., 1803 Frederiksberg C

UNIK OG SJÆLDENT UDBUDT HERSKABSLEJLIGHED MED DIREKTE UDGANG TIL IDYLLISK HAVE OG FORHØJET TERRASSE

Ejendommen ligger med skøn og ugenert beliggenhed på Brøndsteds Allé i det attraktive og unikke Bakkegårdskvarter på Frederiksberg C, kun et stenkast fra Søndermarken og Frederiksberg Have. Bakkegårdskvarteret er kendt for sin charmerende og herskabelige arkitektur der er en fryd for øjet, og samtidig har området et rigt liv af cafeer, butikker, restauranter. Fra lejligheden er der hurtig adgang til dagligvareindkøb, Metroen ved Frederiksberg Allé og Rådhuspladsen er kun 10 min. væk på cykel. På trods af den centrale beliggenhed er der en udsøgt ro i lejligheden og i den oase lignende have.

Ejendommen, der er opført i 1902, fremstår særdeles dekorativ og blev i 1903 præmieret af Frederiksberg Kommune grundet dens arkitektoniske udtryk. Fra ejendommens smukke opgang, træder du ind i den betagende herskabslejlighed med flere unikke detaljer samt ideel planløsning. Den flotte dekorative fordelingsgang giver adgang til alle rum: De flotte stuer en suite har et herligt lysindfald fra de store vinduer og med lejlighedens høje stuklofter fornemmer man tydeligt den gode rummelighed. Badeværelset har både bruseniche, vaskesøjle og vindue. Det store køkken alrum(opr. køkken + værelse) giver plads til dagligdagens gøremål for familien, men kan genetableres som selvstændigt værelse såfremt der måtte være behov herfor.

Som beboer er der bl.a. brugsret til skøn fælles gårdhave med stort legestativ, skøn solrig græsplæne med plads til leg og hygge. Samt flere fantastiske kroge med fælles havemøbler. Boligen har brugsret til stort depotrum i kælderen.

En sjældent udbudt perle!