" />
Hollændervej 4A, 1. th., 1855 Frederiksberg C

Ejendommen ligger med skøn og ugenert beliggenhed på Hollændervej kun et stenkast fra Frederiksberg Have. Området er kendt for sin charmerende og herskabelige arkitektur, der er en fryd for øjet, og samtidig har området et rigt liv af cafeer, butikker, restauranter. Fra lejligheden er der hurtig adgang til dagligvareindkøb, Metroen ved Frederiksberg Allé og Rådhuspladsen er kun 10 min. væk på cykel. På trods af den centrale beliggenhed er der en udsøgt ro i lejligheden og på altanen.

Ejendommen, der er opført i 1893, fremstår særdeles dekorativ i klassisk herskabelig stil, med flot indgangsparti. Fra ejendommens smukke opgang, træder du ind i den betagende herskabslejlighed med flere unikke detaljer samt mulighed for at skabe sin egen planløsning.

De flotte stuer en suite har et herligt lysindfald fra de store sydvendte vinduer og med lejlighedens høje stuklofter fornemmer man tydeligt den gode rummelighed. Stuerne kan benyttes en suite eller som reelle værelser. Det store køkken alrum(opr. køkken + værelse) giver plads til dagligdagens gøremål for hele familien, der tillige kan finde brug i lejlighedens gæstetoilet.

Ejendommen fik for ganske nyligt påsat altaner mod gården, i herskabelig stil, med respekt for ejendommens udtryk.

Som beboer er der bl.a. brugsret til skøn fælles gårdhave med havemøbler og plads til leg. Boligen har brugsret til depotrum i kælderen.

En skøn lejlighed med attraktiv beliggenhed.