Platanvej 7, 12. 59., 1810 Frederiksberg C

SJÆLDENT UDBUDT UDSIGTSLEJLIGHED MED SKØN SOLRIG TERRASSE

Ejendommen ligger med central beliggenhed imellem Frederiksberg Allé og Vesterbrogade! Fra ejendommen er der hurtig adgang til dagligvareindkøb- og restauranter på Gammel Kongevej, ét stenkast til Metroen ved Frederiksberg Allé samt de skønne grønne arealer i Frederiksberg Have og Søndermarken. For enden af Frederiksberg Allé ligger specialforretningerne på Værnedamsvej, der forbinder livet ved søerne med det summende byliv på Vesterbro.

Ejendommen er moderne fra år 1976 med handicapvenlige elektroniske døre og elevatorer. Som beboer er der bl.a. brugsret til cykelopbevaring, vaskekælder og den store grønne gårdhave. Hertil er der eksklusiv brugsret til depotrum i kælderen. Endeligt råder foreningen over et større parkeringsareal både over- og under terræn.

Lejligheden fremstår særdeles lys og helt indflytningsklar! I hjertet af lejligheden er det store åbne stue/alrum med udgang til skøn sydvendt og møblerbar terrasse. Herfra kan solen nydes hele dagen med fri udsigt over byen. Terrassen er ikke overdækket, medmindre markisen foldes ud. Alrummet er særdeles veludnyttet med plads til spisebord og sofaarrangement. Køkkenet er holdt i enkle materialer med praktisk bordplade og opvaskemaskine. Soveværelset har plads til dobbeltseng og stort klædeskab. Hertil flot badeværelse med gulvvarme og separat bruseniche samt rummelig entré med store garderobeskabe.

Lejligheden har med sin frie udsigt og store vinduespartier et helt fantastisk lysindfald. Simpelthen byens bedste udsigt på toppen af Frederiksberg!