" />
Bülowsvej 1, 1. tv., 1870 Frederiksberg C

SKØN OG CHARMERENDE BYLEJLIGHED MED STOR VESTVENDT ALTAN

Ejendommen ligger med central beliggenhed - lige i smørhullet på Frederiksberg C! Fra lejligheden er der hurtig adgang til dagligvareindkøb- og restauranter på Gammel Kongevej, Metroen ved Frederiksberg Allé samt de skønne grønne arealer ved Landbohøjskolens flotte have. Rådhuspladsen er kun 10 min. væk på cykel. På trods af den centrale beliggenhed er der en udsøgt ro på altanen.

Ejendommen, der er opført i 1861, fremstår velholdt i klassisk Frederiksberg-stil, med en sund og velfungerende ejerforening. Ejendommen er særdeles velholdt, herunder med renoveret tag i 2004, kloak- og faldstammer i 2017 og facader i 2019. Til trods for de store renoveringer er der ingen fælleslån i ejerforeningen. Ejendommen råder over en lille hyggelig gårdhave med plads til børn og leg og som beboer er der bl.a. brugsret til cykelopbevaring i skur samt brugsret til depotrum på loftet.

Lejligheden fremstår helt indflytningsklar, hvor lys og rummelighed er i sit rette element. Lejligheden består af flotte stuer en suite, som kan benyttes klassisk en suite eller som soveværelser hvis behovet herfor er til stede. Dagligstuen har udgang til skøn ugenert vestvendt altan, opsat i 2017, med god middag- og eftermiddagssol, og med masser af luft til naboerne. Hertil rummeligt soveværelse med plads til dobbeltseng og klædeskabe. Badeværelse er nyt fra 2015 med stor separat bruseniche, og køkkenet holdt i pæne hvide farver med bordplade i træ og alt i hårde hvidevarer.

Lejligheden fremstår lyst, indbydende og detaljerig med flotte gulve og høje stuklofter.