Kochsvej 3, 1., 1812 Frederiksberg C

UDSØGT VILLALEJLIGHED PÅ SAMLET 161 m2 MED ALTAN, PARKERING OG FÆLLES HAVE

Lejligheden ligger tilbagetrukket med helt ugenert beliggenhed på ensrettet sidegade i det skønne kvarter ved Frederiksberg Allé - hvor trafikstøj synes langt væk! Fra Kochsvej er der hurtig adgang til Søndermarken og Frederiksberg Have lige rundt om hjørnet samt kulturlivet-, de skønne delikatesseforretninger og restauranter på Frederiksberg Allé og Værnedamsvej. En unik kombination af central beliggenhed og udsøgt ro i både lejligheden og på altanen.

Ejendommen, der er opført i 1860, var den første fritliggende villa på Frederiksberg, og står i dag flot renoveret, dog bevaret med dets originale detaljer. Ejendommen består af 4 lejligheder, udstykket i 2004, hvor der blandt andet blev skiftet tag, vinduer, facader mv. TIl ejendommen er der opført carport hvortil nærværende lejlighed har en privat parkeringsplads, samt skøn fælleshave med drivhus, flere terrasser og trampolin.

Lejligheden fremstår ligesom ejendommen i fantastisk flot og detaljerig stand. Sælger har sat sit eget præg på lejligheden, der med sine rå fritlagte mursten og mørkolierede egeparketgulve giver et særpræget -og farverigt udtryk. Lejligheden er ualmindeligt veldisponeret med blandt andet stort køkken/alrum, master bedroom med walkin closet og privat badeværelse. Hertil den skønne sydvendte udestue, med udgang til 2 sydvendte altan, hvortil solen kan nydes helt ugenert fra naboer. Endeligt byder lejligheden på kontor/børneværelse, praktisk gæstebadeværelse og stort bryggers.

En udsøgt lejlighed - helt indflytningsklar - med særdeles attraktiv beliggenhed.