Harsdorffsvej 11, 1. 4., 1874 Frederiksberg C

MODERNE BYLEJLIGHED MED STOR SYDVENDT ALTAN

Ejendommen ligger med helt ugenert beliggenhed - på lille fredelig stikvej til Amalievej - hvor trafikstøj synes langt væk! Fra Harsdorffsvej er der hurtig adgang til dagligvareindkøb- og restauranter på H.C. Ørsteds Vej, Metroen ved Forum samt de skønne grønne arealer ved Landbohøjskolens flotte have. Rådhuspladsen er kun 10 min. væk på cykel. På trods af den centrale beliggenhed er der en udsøgt ro i lejligheden og på altanen.

Ejendommen er moderne fra år 1974 med elevator. Som beboer er der bl.a. brugsret til cykelopbevaring, vaskekælder og fælles tagterrasse. Hertil er der eksklusiv brugsret til depotrum i kælderen. Endeligt råder foreningen over et større parkeringsareal med mulighed for brugsret til egen plads(gratis via venteliste).

Lejligheden har en god og praktisk planløsning med stor opholdsstue ud til lejlighedens skønne sydvendte altan. Altanen er overdækket således den kan benyttes hele året rundt. Stuen er nem at indrette med plads til både spisebord og sofaarrangement. Hertil soveværelse med plads til seng og skrivebord, idet der fra fordelingsgangen er adgang til walk-in klædeskab. Badeværelset fremstår pænt og velholdt med hvide fliser og separat bruseniche. Endeligt velholdt ældre køkken med opvaskemaskine og spiseplads.