Platanvej 24, 13. 1., 1810 Frederiksberg C

SJÆLDENT UDBUDT PENTHOUSE MED SKØN ALTAN, KØKKEN/ALRUM OG MULIGHED FOR PARKERING

Ejendommen ligger på en sidevej til Frederiksberg Allé. Herfra er der hurtig adgang til dagligvareindkøb- og restauranter, ca. 200 meter til Metroen ved Frederiksberg Allé samt de skønne grønne arealer i Frederiksberg Have og Søndermarken. For enden af Frederiksberg Allé ligger specialforretningerne på Værnedamsvej og bag ved Vesterbrogade bryder den nye spændende Carlsberg By frem.

Ejendommen er moderne fra år 1970 med handicapvenlige elektroniske døre og elevatorer. Som beboer er der bl.a. brugsret til cykelopbevaring, vaskekælder og den store grønne gårdhave. Hertil er der eksklusiv brugsret til depotrum i kælderen. Endeligt råder foreningen over et større parkeringsareal med gæstepladser, samt mulighed for at leje privat p-plads.

Lejligheden fremstår helt indflytningsklar, istandsat fra A-Z i bedste materialer, til den kræsne køber. Hjertet af lejligheden er det store åbne køkken/stue/alrum med udgang til skøn møblerbar altan, med fri udsigt over byen. Altanen er praktisk indrettet til både ophold- og med plads til beplantning. Alrummet er særdeles veludnyttet med plads til spisebord og stort sofaarrangement. Køkkenet er ligesom resten af lejligheden istandsat i lækre materialer, og hvor intet er efterladt til tilfældighederne. Overalt fornemmer man den røde tråd af kvalitet. Alle lejlighedens værelser vender mod øst med solopgangen som nabo. Sælger har i forbindelse med ombygningen lavet en mindre genistreg, idet man - foruden det lækre badeværelse - har tilført et ekstra toilet(gæste). Hertil stor og praktisk fordelingsgang med god opbevaringsplads.

Lejligheden har med sin frie udsigt og store vinduespartier et helt fantastisk lysindfald. Byens bedste udsigt på toppen af Frederiksberg.