Frederik VI's Alle 3, 4. th., 2000 Frederiksberg

LYS OG HERSKABELIG MED SOLRIG ALTAN PÅ TOPPEN AF FREDERIK VI'S ALLÉ

Ejendommen ligger med skøn og ugenert beliggenhed på Frederik VI's Allé - en lille blind vej hvor trafikstøjen synes langt væk. Herfra er man nabo til Frederiksberg Have, indkøbsstrøget på Gammel Kongevej og alle de lækre specialbutikker, delikatesseforretninger og gastronomiske oplevelser som Frederiksberg byder på. Området foran på Allégade har flere små hyggelige haver, hvor man blandt andet kan spille petanque eller blot nyde de skønne farver som årstiden byder på.

Ejendommen, der er opført i 1905, fremstår særdeles dekorativ med flotte indgangspartier og herskabelig opgange. Ejendommen er sund og velfungerende og fremstår - ligesom de øvrige ejendomme på Frederik VI's Allé - mondæn og vedligeholdt. Fra ejendommens smukke opgang, træder du ind i denne betagende bolig.

Lejligheden har en klassik rumfordeling med 2 stuer en suite og 2 soveværelser. Overalt i lejligheden nyder man godt at de høje stuklofter der sammen med de store vinduespartier giver et herligt lysindfald. Fra dagligstuen er udgang til hyggelig altan, hvor morgen- og aftensolen kan nydes hele sommeren. Både daglistuen og spisestuen er rummelig og nem at møblere, med plads til hele familien. De herskabelige kendetræk går igennem hele lejligheden med originale gulve, franske døre, vinduesrammer i kernetræ og ikke mindst 3 meter høje stuklofter. Den perfekte lejlighed til singler, par eller lille familie.

Velkommen på Frederik VI's Allé.